Κατασκευή ιστοσελίδων

Η δημιουργική μας ομάδα σχεδιάζει και αναπτύσει ιστοσελίδες που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας. Σχεδιάζουμε απλά websites 5 σελίδων αλλά και ισχυρά portal χιλιάδων σελίδων.

Εξαιρετικά logo και γραφικά

Στην Design Mind έχουμε συνεργάτες που μπορούν να δώσουν εξαιρετική όψη στην ιστοσελίδα σας με υλοποιώντας την κατασκευή ιστοσελίδας με εξειδικευμένα γραφικά αλλά και με αποκλειστικά logo για την δική σας επιχείρηση.

Web Layout

Η διάταξη μιας ιστοσελίδας (Web Layout) είναι πολύ σημαντική. Όχι μόνο από θέμα αισθητικής, αλλά και από την άποψη ότι η διάταξη της ιστοσελίδας σας είναι υπεύθυνη για τη μεγαλύτερη παραμονή των χρηστών σε αυτή. Η φιλοσοφία μας για τη κατασκευή ιστοσελίδων και την διάταξη της σελίδας είναι απλή. Εξαλείφουμε τις ερωτήσεις του χρήστη, έτσι ώστε η εμπειρία του από την επίσκεψη στην ιστοσελίδα να είναι θετική και εποικοδομητική. Έτσι, οι περισσότεροι επισκέπτες σας μετατρέπονται σε μελλοντικούς πελάτες.

Mobile Design

Αν η ιστοσελίδα δεν είναι σχεδιασμένη ώστε να εμφανίζεται σωστά σε κινητά τηλέφωνα ή tablets, τότε θα μείνει πίσω στο παιχνίδι του online marketing. Η ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία στην responsive κατασκευή ιστοσελίδων που είναι δομημένες για χρήση σε tablets και smartphones. Δεν χρειάζεται να έχετε δύο ξεχωριστές ιστοσελίδες (μία για desktop και μία για κινητά). Η τελευταίες τάσεις Web 2.0 απαιτούν μια ευπροσάρμοστη ιστοσελίδα που λειτουργεί και ανταποκρίνεται σε όλες τις μορφές συσκευών .

UX / UI

Για να εκτιμήσετε πόσο σημαντική είναι η εμπειρία του χρήστη (User eXperience) καθώς και η διεπαφή του χρήστη (User Interface), όταν επισκέπτεται μία ιστοσελίδα, σκεφτείτε πως θα νιώσει ο επισκέπτης σας όταν βλέπει ότι είναι αδύνατο να περιηγηθεί στο site σας. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσα από το σχεδιασμό και την προηγμένη στρατηγική UX / UI. Πιστεύουμε ότι κάθε επισκέπτης στην ιστοσελίδα σας δεν πρέπει ποτέ να μένει με ερωτηματικά. Κάθε κλικ του πρέπει να είναι στοχευμένο και αυτονόητο.