Ανάπτυξη ιστοσελίδων

E shop, βάσεις δεδομένων, συγγραφή custom κώδικα, όποια και να είναι η απαίτηση σας, η ομάδα μας είναι έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες σας.

Ιστοσελίδες για κινητά και tablet

Από τις αρχές του 2013 κάθε ιστοσελίδα που σχεδιάζουμε, την αναπτύσσουμε με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να φαίνεται άψογα τόσο σε desktop όσο και σε mobile συσκευές. Οι μηχανές αναζήτησης κατατάσσουν σε καλύτερη θέση τα websites που είναι κατασκευασμένα με responsive web design, δηλαδή έχουν την δυνατότητα να εμφανίζονται σωστά σε όλες τις συσκευές, χωρίς να απαιτείται η κατασκευή 2 ξεχωριστών websites.

Προγραμματισμός

Η ομάδα μας στελεχώνεται από έμπειρους προγραμματιστές, που μπορούν να σας ετοιμάσουν οποιοδήποτε project έχετε στη σκέψη σας. Είτε πρόκειται για κάποιο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Wordpress, Joomla κλπ) είτε για συγγραφή custom code PHP, JavaScript,κτλ.

E-Commerce (Ηλεκτρονικό εμπόριο)

Η επιχείρησή σας έχει την δυνατότητα να πουλάει προϊόντα ή υπηρεσίες online; Εμείς μπορούμε να σας σχεδιάσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e shop)και να πραγματοποιήσουμε τα σχέδια σας.Και, βέβαια, έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία κάθε επισκέπτης σας να μετατρέπεται σε εγγεγραμμένο χρήστη και μελλοντικό πελάτη σας.

Διαχείριση database

Στη Design Mind, έχουμε την γνώση και την εμπειρία για την δημιουργία, τη διαχείριση αλλά και την τεχνική υποστήριξη βάσεων δεδομένων (database).Ακόμη κι αν έχετε ξεκινήσει την ιστοσελίδα σας με άλλους προγραμματιστές, εμείς μπορούμε να συνεχίσουμε ή να βελτιώσουμε τον ιστότοπό σας, αλλά και να σας προσφέρουμε την συντήρηση του σε ημερήσια ή εβομαδιαία βάση.