Υπηρεσίες

Η Design Mind μπορεί να σας προσφέρει από απλή κατασκευή ιστοσελίδων μέχρι εξειδικευμένη στρατηγική online marketing.


Συγγραφή κειμένων

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων είναι σίγουρα πολύ σημαντική. Όμως, γνωρίζουμε ότι τα κείμενα, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, για την ιστοσελίδα μιας εταιρείας είναι μία επίπονη ενασχόληση. Η ομάδα μας μπορεί να γράψει το περιεχόμενο που αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τη φωνή, τη φιλοσοφία και τους στόχους της επιχείρησής σας.

SEO
COPY
WRITING

BLOGS
PRESS
RELEASES
Περισσότερα

Κατασκευή ιστοσελίδων

Επειδή γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ψηφιακή σας παρουσία στο διαδίκτυο το website σας το σχεδιάζουμε με λεπτομέρεια και μοναδικότητα. Όταν δημιουργούμε μια ιστοσελίδα, θα προσεγγίσουμε την κατασκευή της από όλες τις γωνίες.Πώς θα συνδεθεί αρμονικά με το branding, πώς θα διευκολύνει στην περιήγηση το μέσο χρήστη, πώς θα βοηθά την επιχείρηση σας να αυξήσει τα έσοδα της.

BRANDING
LOGOS
WEB
LAYOUT

MOBILE
DESIGN
UX/UI
Περισσότερα

Ανάπτυξη ιστοσελίδων

Η ανάπτυξη ενός δικτυακού τόπου δεν είναι διαφορετική από την κατασκευή ενός κτιρίου.Χωρίς μια σταθερή βάση το οικοδόμημα θα καταρρεύσει. Στη Design Mind, γνωρίζουμε HTML5,PHP,JavaScript. Με απλά λόγια, γνωρίζουμε όλα όσα χρείαζονται για να δημιουργήσουμε μία επιτυχημένη ιστοσελίδα.

MOBILE
RESPONSIVE
PROGRAMMING
LANGUAGES

E-COMMERCE
DATABASE
MANAGEMENT
Περισσότερα

Online Marketing

Η Design Mind είναι μία εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ και τεχνολογίας πλήρως εξοπλισμένη με τα κατάλληλα εργαλεία και τους κατάλληλους ανθρώπους.Έτσι είναι έτοιμη να χειριστεί με εκξαιρετική επιτυχία την διαφημιστική στρατηγική σας. Από τη διαχείριση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης μέχρι το σχεδιασμό και την ανάπτυξη για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας. Εμείς δεν φτιάχνουμε απλά ιστοσελίδες, δημιουργούμε επιτυχημένες ιστοσελίδες που παράγουν μετρήσιμα αποτελέσματα.

CAMPAIGN
STRATEGY
PAY PER
CLICK (PPC)

SOCIAL
MEDIA
ANALYTICS
& TRACKING
Περισσότερα